lauantai 12. syyskuuta 2009

Virkkaamista ja ompelua

Kävin tänään Hämeenlinnassa ihanassa lankakauppassa ja ostin banbulankaa.
Sitten kotio ajellessa aloittelin jo projektin, virkkaamaan ensimmäistä tiskirättiäni. Niin ja siis minä en ajellut ja virkannut samaan aikaan, vaan Jukka ajeli ja minä virkkasin :)Tässä ensimmäinen tuotos valmiina. Lankaa ostin useampia keriä, koskapa se oli alessa -50%, joten kerranki oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan :) Ja värit olivat juuri minulle sopia maanläheisiä värejä.
Samaisesta ihanasta kaupasta tarttui mukaani tämä ihana tiskirätti. Koristeeksi sen ajattelin, on liian hiano tosi toimiin!No ommellakin ehdin sitten illan hämärtyessä. Oli ihan pakko kokeilla tätä juttua kun idea oli päässä. Aikas kiva, ja pianhan se joulu sieltä tulla jolkuttelee...Kynttilät ovat alkaneet kaappien pohjilta hupenemaan kun illat pimenee.

Kaunista ja rauhallista lauantaiehtoota!8 kommenttia:

 1. Sinulla on tosiaankin iskenyt tuo käsityö kipinä.Mitähän lankoja lienet ostanutkaan,mutta töitäsi varmaan laitat plokiin.
  terv.äiti

  VastaaPoista
 2. Ihania töitä olet taas väsännyt. Käsityöt on hyvä keino, hakea itselleen voimaa arjen punnerruksiin.
  Mummeli Innalanraitilta

  VastaaPoista
 3. täällä ihastellaan huuli pyöreänä... Just muuten tuolla kaupassa treffasin äitisi, ja juteltii teijän ihanie kuulumisia :) TuulikkiP Pudikselta

  VastaaPoista
 4. Tuulikki: kiva juttu, kun löysit tiesi tänne :) Ja tervetuloa uudelleen!

  VastaaPoista
 5. Mä keväällä "hurahdin" noihin tiskirätteihin. Ja kaupasta en enää osta. Teinpä jopa isomman pölyrätiksikin. Kätevää näin allergiaperheessä!
  Ja bambu on paras lanka niille, kestävin - eikä haise!
  **
  Noita Tildajuttuja olet väsännyt. Kivoja. Mulla vaan ei tunnu aika riittävän...kirjoja olis ja mallinukenkin (siis aikuisten) ostin, katsellaan syksymmällä. Nyt vie metsä ja sienet ajan :)
  ** **
  Jatka näitä, tutunomaisia kirjoituksia niin elämästä kuin ompeluksista.
  Mä jatkan kurkkimista, jos sallit.

  VastaaPoista
 6. Ja myös jos saan lisään tuonne omien luettavien joukkoon...

  VastaaPoista
 7. Ikki: Kiva kun poikkesit ja tervetuloa uudelleen :) Ja juu luettavien joukkoon voit toki lisätä.

  VastaaPoista