torstai 3. joulukuuta 2009

Piparkakkutalo
Muumitalo on muodostunut meillä jo perinteiseksi piparkakkutaloksi, aika monena jouluna se on jo pöydällämme seisonut :) Ja tänäkin vuonna sen keskimmäisen rinsessan kanssa teimme. Tuntuu, että joka vuosi sen kokoaminen sujuu jouhevammin. Harjoitus tekee mestarin :)

Kivaa meillä oli, kun sitä yhdessä teimme ja sommittelimme. Ja tässä se nyt sitten seisoo koko komeudessaan. Kunhan vain pienimmänkin piiperöisen sormet pysyisivät siitä hetken vielä erossa, kiusaus on suuri ;)


Töitä on paiskittu koko viikko joten ompelukoneen surinaa ei ole juuri kuulunut. Tänään vähän surautin ettei ihan unohdu. Muutaman joulupostipussukan ompelin kakun kypsymistä odotellessa.

Huomenna vielä töihin ja sitten onkin ruhtinaallisesti kolme päivää vapaata. Mutta toimintaa piisaa sittenkin, laakereille ei voi jäädä lepäämään. Juhon 8v. synttäreitä juhlitaan kavereiden kanssa huomenna ja lauantaina on kyläyhdistyksen pikkujoulu ja se työllistänee minua koko päivän. Mutta kivoja juttuja kaikki, joten nautin niistä ja sunnuntaina sitten rentoudun glögin ja suklaan kera katsellen linnanjuhlia ;)

Ihanaa viikonloppua!3 kommenttia:

 1. Wautsi, miten hieno muumitalo! Ajattele, en ole ehtinyt vieläkään ommella niitä karkkikeppejä.. Kangaskaupassa sentään jo piipahdin hakemassa tarvikkeet. Eri asia, ehtiikö tälle joululle.

  Ihanaa joulukuuta! Meillä on -9 pakkastakin. Kunpa saataisiin myös lunta..

  VastaaPoista
 2. ompa hieno!
  meillä tehdään kans joka vuosi piparitalo, aina erilainen.
  tän vuoden talo on vielä tekemättä ja suunnittelematta..

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Meilläkin oli pakkasta, mutta nyt näyttäisi lauhtuvan TAAS. Minäkin niintoivoisin pientä pakkasta ja sitä lunta myös kiitos!

  Sally: tuumasta toimeen vaan karkkikeppien kanssa, aika nopsia tehdä kyllä :)

  VastaaPoista