lauantai 12. helmikuuta 2011

AURINKOISTA LAUANTAITA


Lauantai alkoi kauppareissulla. Käytiin kirpparillakin, mutta mitään ei tällä kertaa tarttunut mukaan. Eikä mikään jäänyt edes mieltä painamaan, että olis pitänyt sittenkin se ostaa. Tuntuu sama tavara siellä pyörivän...

Ruuan jälkeen levittäydyin kamoineni ruokailuerkkerin pöydälle. Koulussa saatiin tehtäväksi tehdä stailaus yhteen omakotitaloon. Aikamoinen urakka, mutta kivaa, kun saa vain homman alulle. Sisustuslehtiä on tullut plarattua ja tapettikirjojakin kävin kauppareisulla selailemassa :)
No, homma alkoi kuintenkin tökkimään jossain vaiheessa ja päätin käydä haukkaamassa happea ja kuvailla talvista, auringolla höystettyä maisemaa kotikumilla.


Sääksmäen silta.Ihana aurinko! Lämmittääkin jo piskuisen. Kyllä se kevät sieltä on tulossa!


Kelhi, kuvattuna haustausmaalta. Hieno vanha rakennus. Lähempää tarkasteltuna kaikaa kyllä pikaista ulkovuorauksen maalausta ;)


Kotimatkalla hain nuorenmiehen mummilasta. Hän oli taas ystävällisesti siellä mummia auttelemassa. Ihana ja ahkera poika hän on! 
Mummin ja vaarin 'Kaivohuoneen' nurkalla pöllö uskollisesti vartoi pihalla liikkuvaa väkeä.

Tervetuloa uusille lukijoille! Kohta on sata lukijaa kirjautuneena ja sitten tulee se lupaamani arvonta :)

Mukavaa lauantai-iltaa teille ihanat lukijat! 8 kommenttia:

 1. Kiitos käynnistä!
  Olen muuten isäni kanssa maalannut tuon Kelhin kerran nuoruudessani.
  Kivoja maisemakuvia olit napannut!
  Appesi

  VastaaPoista
 2. Olipas ihania kuvia! Kiitokset lapsityövoimasta :)
  mummeli

  VastaaPoista
 3. Ihanalta kuulostaa opiskelusi, mukavia tehtäviä :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia , kauniita maisemia.
  Mukavaa viikonloppua!<3

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia!

  Meillä olis täällä sopiva omakotitalo vailla pikku stailausta, vaikka ihan opiskelumielessä ;-)

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  -Tuija-

  VastaaPoista
 6. Kiitokset kaikille kivoista kommenteista! :)

  Tuija: s-postia tulemaan, kertaus on opintojen äiti. Mielelläni tekisin muutaman 'harjoitustyön' ja näkisin vielä sen toteutuksenkin :) Tämä koulutyö on sellainen 'pitkän tähtäimen juttu' eli me tehdään suunnitelmat ja he sitten toteuttaa omien mieltymysten ja oman aikataulun mukaan. Eli lopputulosta emme tule näkemään... valitettavasti!

  VastaaPoista
 7. Ihania talvikuvia!!!!
  Kyllä minullekin stailausapu kelpaisi, se on sitten eri asia miten siippani asiaan suhtautuisi. Tiedän, että periaatteessa miehellä ei ole mitään muutoksia vastaan, mutta toisaalta, hänelle riittää kunhan sängyn, ruokapöydän ja teeveetuolin paikka taloudesta löytyvät, muu sisustaminen onkin jo sitten ihan "hömpötystä". Ihastuneena ja mielenkiinnolla kuitenkin seuraan sivujasi. Minusta on upeaa, että vielä raskaan työsi lisäksi jaksat kaikkea sitä mitä teet.VOIMIA!!!!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: taidan tietää kuka stailausapua tarvisi ;) Mielelläni sitä annan jos vain kelpaan tehtävään :) Tämä kaikki 'hömppä' on vastapainoa sille työlle ja tästä mä niin nautin!

  VastaaPoista