sunnuntai 13. helmikuuta 2011

THE LAMPPU

Viikonloppuna, muiden hommien 'ohessa' tuunasin yhden lampun.
Minulla on sellainen ystävä, joka huolehtii, että perheen hiukset pysyy siistinä. Hän kävi viime viikolla päivittämässä minun ja toisen poitsun hiukset. Lupasin vastapalveluksena tuunata hänelle yhden lampun, jonka hän oli poistanut käytöstä. Lamppu kuitenkin oli hänen mielestään sellainen, että se voisi saada tuunattuna 'uuden elämän'.

Harmittaa, kun en ottanut lampusta kuvaa ennen työn aloittamista. Kerronpa siis miltä se näytti. Lampun jalka on jotain posliinia ja se oli sininen. Varjostin vaalea ja aika 'kuppainen' jo.
Maalasin lampunjalan aika moneen kertaan valkoisella spraymaalilla ja vanhan varjostimen päälle tein uuden hupun, ystävän toiveiden mukaan. Niin ja mies vielä vaihtoi lamppuun valkoisen johdon, kun entinen oli musta ja ei sopinut kokonaisuuteen ;)

Ja tällainen siitä lampusta sitten tuli. Aika ihana, vaikka itse sanonkin. Kelpais meidänkin pöydälle, mutta ehkä mä sen huomenna vien oikeaan osoitteeseen :)Huomenna on taas maanantai ja arki alkaa. Pienin prinsessa saa vielä 'lomailla' huomisen mummin kanssa. Kyllä on mummi pidetty liikkeessä täällä viikonlopun aikana :) Tai oikeastaan liikkeessä on väärä sana. Mummi on tainnut istua suurimman osan viikonlopusta sohvalla tai keittiön päydän ääressä ja pelata lasten kanssa. Meidän lapsilla on sellainen tapa, että kun mummi tulee, niin silloin alkaa pelit kulkeutua olkkariin. Taitaa kertoa siitäkin tuo tapa, että vanhemmat on laiskoja pelailemaan. Vaikka täytyy omaksi puollustukseksi sanoa, että olen todella yrittänyt ryhdistäytyä silla saralla! Mutta jospa nyt tämän viikonlopun jälkeen ois hetkeksi pelaustarpeet tyydytetty ;)

Mukavaa sunnuntai-iltaa ja reipasta alkavaa viikkoa!

5 kommenttia:

 1. Ihanainen tuli lampusta.

  Mukavaa ystävänpäivää.♥

  Ja alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Voi tulipas nätti lamppu! Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 3. Ihana tuli lampusta! Taatusti saaja tykkää :)
  Mukavaa Ystävänpäivää sinne, RaKas Ystäväni :)
  tuksu-mummeli

  VastaaPoista
 4. Hyvää Ystävänpäivää!
  Hyvin onnistuntut "duunaus"!

  VastaaPoista
 5. Hyvää Ystävänpäivää! ♥

  VastaaPoista