sunnuntai 20. helmikuuta 2011

VOIHAN VÄSYMYS!

Viikonloppu alkaa olla takana ja minä olin töissä koko viikonlopun. Eilinen iltavuoro ja tämän päiväinen aamuvuoro on vienyt mehut tästä mammasta. Väsyttää niin vietävästi! Ja huomenna ois taas ilta ja tiistaina aamu, eli tiistaina olen taas luultavasti yhtä väsynyt kuin nytkin. Iltavuoron jälkeen uni on aika vähäistä ja kun aamulla pitää ennen kukonlaulua nousta niin tietäähän sen mikä lopputulos on... Mutta töissä on pakko käydä, että saa mm. tämän pakkasen aiheuttamat hervottomat sähkölaskut maksettua. Pakkanenkin alkaa jo ahdistaa. Tänään aamulla kun ystävällinen mieheni kuskasi minua töihin, näytti autonmittari parhaimmillaan -31, huh huh! Iltapäivä onneksi on ollut kaunis ja aurinkoinen ja pakkaslukemat sen verran alhaalla, että lapset pääsivät ulkoilemaan.


Aurinko onneksi kohentaa mielialaa, samoin kuin kukat. Tulpaanit on niin kauniita ja ostinpa yhden helmililjankin perjantain kauppareissulla. Kukkia siinä ei tosin vielä ole, mutta tulevat varmasti ajallaan nekin. Hämeessä kun ollaan, niin kiirettä ei ole :)


Voimaa antaa myös nämä rakkaat ihanat lapset. Kyllähän ne omansa ottaa, mutta kyllä heiltä paljon saakin!
Pienin rinsessa osaa nauttia isoista sisaruksista, mm. aamuköllötykset isonveikan kainalossa :)

Mukavaa ja leppoisaa sunnuntai-iltaa!

10 kommenttia:

 1. Voimia sinulle! Tuo vuorotyö ei ole mitenkään mukavaa,tiedän kokemuksesta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Riitta! Vuorotyö on toisaalta mukavaa, toisaalta raskasta. Se aina harmittaa, kun on viikonloput töitä ja silloin muu perhe on kotona. Mutta aika aikansa kutakin. Kyllä tää tässä menee :)

  VastaaPoista
 3. Tuntui niin tutulta tuo sinun teksti.Itselläni on myös hankaluuksia iltavuorosta aamuun työvuorot.Kun ei vaan osaa mennä suoraan nukkumaan iltavuoron jälkeen.

  Jaksamista vaan.Onneksi valoisuus kasvaa ja sitä myötä saa virtaa jaksaa.

  Mukavaa työviikkoa.

  VastaaPoista
 4. Iloksesi, mun blogissa on sulle jotain :)
  mummeli

  VastaaPoista
 5. JaanaElina: sama vaiva taitaa olla suurimmalla osalla vuorotyötä tekevillä. Ainakin meillä töissä kaikki valittaa samaa. Kotona sitä ei vain porukka tahdo ymmärtää kun on 'pinna piukilla'... Mutta, eteenpäin sano mummo lumessa! :)

  Tuksu: Kiitos! Huomasinkin sen jo kun kävin kuikkimassa kuulumisia :) Palaan siihen huomenna...

  VastaaPoista
 6. Mää oon monesti miettiny, että kukahan pölhökusti on keksiny että iltavuorosta pitää mennä aamuvuoroon.Mur. Mulla ei kyllä ittellä omakohtasta kokemusta kauheesti niistä, sen verran kuiteski että voi päivitellä :P :D
  Mukavaa alkavaa viikkoo! :)

  VastaaPoista
 7. Minullekin alkaisi nämä pakkaset riittää, arrggh!

  Voimia sinulle työvuoroihisi ja mukavaa alkavaa pakkasviikkoa :)

  VastaaPoista
 8. Täällä samantapainen väsymys päällä. Mulla oli perjantaina iltavuoro ja sit lauantaina aamuvuoro...töistä kotiin tullessani pääsin onneksi valmiiseen ruokapöytään ( en ois kyllä jaksanut alkaa kokkaan mitään). Ruoan jälkeen ajattelin "vain vähän" lepuuttaa silmiäni, mutta 2 ja puoli tuntia siinä sitten menikin nukkuessa, huh. Eli mitään erikoista ei perheen kanssa sinäkään päivänä jaksanut tehdä, harmittaa!
  Kyllä nuo illasta aamuun menot on veronsa vaativia. Lisäksi on saanut todella miettiä pääseekö sitä aamulla töihin autolla vai "hyytyykö" se kesken matkaa. Kylmimmillään meillä näytti perjantai aamuna -31.5, HYRRR.
  Mutta...eiköhän tämä tästä iloksi vielä muutu. Kevät koittaa ja lumet sulaa, linnut laulaa ja mielikin virkistyy, toivottavasti. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 9. HUPS...äskeinen kommentti tulikin vahingossa mieheni nimellä. En huomannut, että kone oli kirjautuneena hänen nimellään.
  No, kirjoittaja oli kuitenkin Helinä

  VastaaPoista
 10. Helinä: Juu'u kyllä perheellisen pitäis tehdä jotain edes vähän säännöllisempää työtä! Mutta, mutta... tässä sitä vaan ollaan. Voi, sitä kevättä minäkin niin odotan. Ja eniten sitä aamua kun pakkasta on edes alle -20!

  VastaaPoista