maanantai 7. helmikuuta 2011

EI NIIN YHTÄÄN MITÄÄN...


Kuten yksi työkaverini tapaa sanoa, tää on niin tätä!
Meillä ei tapahdu missään suhteessa/asiassa yhtään mitään.
Arki rullaa omalla painollaan, vaikka välillä sekin kyllä tuntuu tökkivän väsyneiden vanhempien vuoksi, mutta kaikki ovat hengissä ja suht hyvissä ruumiinvoimissa!
Jos mä oon töissä, niin muut on kotona ja toisin päin.
Huomenna (tai siis tänään) ollaan kyllä pienimmän rinsessan kanssa vapaalla ja ollaan kyllä oikeasti vapaalla! Ruuan lupaan tehdä, en muuta ;) Ai niin ja kutsut tämän pienen rinsessan synttäreille. Muuten ollaan ja jos keksitään, voidaan tehdä jotain kivaa! :)
Torstaille odotetaan mieluisia vieraita tai ainakin yhtä vierasta. Äitini on tulossa kylään ja jos hyvin käy näemme myös papan eli isäni! Lapset odottavat jo heitä innoissaan ja niin kyllä minäkin :)

Tiistaina ois taas koulupäivä. Ihan kiva, mutta työilta perään saa asian kuulostamaan vähemmän kivalta... mutta ehkä mä jaksan. On toi koulujuttu kuitenkin niin hyvää vastapainoa tälle arjelle, kodille ja työlle. Tänäänkin sain antaa kivoja sisustusvinkkejä yhdelle työkaverille töissä... tuli ihan hyvä mieli siitäkin pienestä :)

Jep ja nyt varmaan sitten pitää vääntäytyä nukkumaan, että saa aamulla silmät johonkin aikaan auki...

Ja lukijamääräkin näyttää kasvavan. Kiva juttu! Satanen kun on lasissa lukijamittarissa, niin sitten arvotaan taas :)

6 kommenttia:

 1. Ihan kiva kuulla arjen pyörityksestäkin, kun ei meillä kaikilla muillakaan koko ajan tapahdu ;-)

  Mukavaa viikkoa vanhempiesi vierailua odotellen

  -Tuija-

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tuija ja mukavaa viikkoa sinullekin! :)

  VastaaPoista
 3. Huh, lohduttavaa kuulla, että ei muillakaan aina tapahdu mitään erikoista. Välillä jo mietin, että meilläkö vaan tuo arki pyörii samaa rataa :)
  Meillä sama ongelma, että yhteistä vapaa-aikaa ei tunnu löytyvän. Kun muut perheenjäsenet ovat vapaalla viikonloppuna, niin minä yleensä olen juuri silloin töissä.Ja sitten harvoin, kun koittaa odotettu viikonloppuvapaa minullakin, niin se menee sairastaessa:( Juuri poden flunssaa. Tämä työnteko ja koulunkäynti siinä ohessa on välillä väsyttävää. Meillä DemePassi koulutuksessa tämä kevät näyttää kiireiseltä, on enemmän koulupäiviä ja paljon erilaisia kirjallisia tehtäviä. No, koittaa se toukokuu sieltä sitten ja koulutus päättyy. Paljon tuo koulu on kyllä antanut "evästä" työskentelyyn muistisairaiden parissa.
  Koitetaan vaan jaksaa arkea ja koulua, kyllä se aurinko vielä meillekin paistaa :) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Helinä: Onpa kiva kuulla että muillakin on samoja 'ongelmia'. Nuo yhteiset viikonloput ois niin toivottuja täällä ainakin. Yritähän parantua! Flunssaa kuulostaa olevan paljon liikkeellä. Me ollaan onneksi vielä siltä riesalta säästytty :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos vaari! Tänään on Iidan kanssa akkuja ladattu, tehty vain kivoja juttuja :)

  VastaaPoista