sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Ja niin joulu joutuu...

Ihana viikonloppu takana. Lapset olivat mummin ja vaarin hoidossa pari yötä ja me Jukan kanssa kahdenkeskeisellä lomasella. Käytiin risteilyllä ja vaikka vain reilu vuorokausi oltiin niin paljon ehdittiin. Jouluostokset tehtiin, syötiin hyvin, tanssittiin ja ehdittiin levätäkin ihan hyvin. Eilen illalla kotiuduttiin myöhään ja vähän tonttuiltiin lahjojen kanssa ja sitten saunan raikkaana omaan sänkyyn, oman rakkaan kainaloon. Ai kun voi elämä olla ihanaa :)

Tänään aamulla haettiin murut kotiin ja siitä se päivä sitten käynnistyi. Käytiin vielä 'parsimassa' jouluostoksia ja nyt on kaikki kasassa, huh huh! Illansuussa lapset ovat ulkoilleet, on luisteltu, hiihdetty ja laskettu mäkeä. Jukka lämmitti uunin ja paistoi pizzaa, maailman parasta sellaista. Minä vielä vähän jatkoin tontuntöitä ja ompelin monta tuntia vielä illasta.

Jouluvalmistelut on paljon paremmalla tolalla kuin monena vuonna tähän aikaan. Siivoukset ja vähän leipomista ja se on siinä! Sitten odotellaan joulupukkia. Iida laskee hienosti jo sormilla monta yötä vielä pitää nukkua ennen pukin tuloa, on se niin söpö ja innoissaan :)


Perjantaina meille muutti tällainen tonttupariskunta, ihania!


Joulukukka-asetelmat olen tehnyt tänä vuonna itse. Nekin jo siis valmiina. Haen vielä kimpun keittiönpöydälle aaton aattona. Viime jouluna meillä oli amaryllis siis leikkokukkana kimpussa ja se oli kaunis ja kestävä. Sellaisen taidan haluta tänäkin jouluna.


Piparit ja mandariinit odottavat purkissa syöjiään...

Ihania viimeisiä joulun odotuksen päiviä, nautitaan tästä ajasta!2 kommenttia:

  1. ihanalta kuulostaa teidän viikonloppu!
    iloista jouluviikkoa teille!!:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maikku, sitä samaa teille :)

    VastaaPoista