keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Vielä yksi yö...

...ja sitten joulupukki tulee ilmoitti Iida aamulla :)


Saimme valkoisen joulun ja se tuntuu hyvältä. Eilen tein illansuussa lumityöt ja sytytin muutamaan lyhtyyn kynttilän toivottamaan vieraat tervetulleeksi. Mieluisia vieraita saimme, nimittäin vanhempani pohjoisesta tulivat joulun viettoon meille. Huomenna jouluaattona kun istumme joulupöytään, on meitä aikamoisen iso porukka. Joulupöytään istumme Jukan vanhempien luona ja siellä meitä on 14 tai 15 henkeä. Meidä perhe, molempien vanhemmat, yksi lasten serkkupoika sekä setä vaimoineen ja ehkäpä joukkoomme saamme myös isomummin :) Ruokailun jälkeen siirrymme meille odottamaan sitä kaivattua vierasta, joulupukkia!


Tänään on vielä muutamia pieniä juttuja tehtävälistalla, mutta ei onneksi mitään suurta. Huomenna aamusta käyn itse vielä töissä ja sitten kiiruusti perheen pariin joulunviettoon, ihanaa, vuoden parasta aikaa!

Mun vanhin tonttu laittoi jo kinkun uuniin. Aikoi vielä leipasta meille joululimppua leivinuunissa tänään. Aika ihana tonttu vai mitä ;)

Ihanaa aatonaattoa kaikille kanssakulkijoille!3 kommenttia:

 1. Tunnelmallisen ihanaa aatonaattoiltaa sinne etelään. Kiva että teillekki tuli valkoinen joulu. Meillä menossa kinkunvalvojaiset, sillä kinkku meni just tunti sit uuniin. Meillä pienimmät innoissaan, kun ei enään kuin yksi yö ja sitten joulu.

  VastaaPoista
 2. *nauraa*
  taitaa toi kinkun/joululimpun tekijä olla PUKKI itse, vai?
  näin naureskelee Mummeli Innalanraitilta

  VastaaPoista
 3. Lumityöt taisi tulla tehtyä vähän joululauluja laulellen - olikohan Glögillä osuutta? Ei muuten, mutta pari kuvaa oli vähän "kallellaan"!

  Aatonaaton myöhäisterveisin Appi, joka tuli juuri lumitöistä. En arvannut ottaa yhtään kuvaa!

  VastaaPoista