lauantai 12. joulukuuta 2009

makkarin uusi kaappi
Tänään meille kotiutui tuo ihana vanha talonpoikaiskaappi. Se sopii niin ihanasti tuonne meidän makkariin ja imee tavaraa älyttömän määrän sisuksiinsa :)

Vielä pitäis löytää uudet kivat yölamput ja yöpöytä asia on vielä myös vähän vaiheessa, mutta eiköhän se sekin asia tässä järjesty aikanaan.

Huomenna taidetaan saada sitten jo jotain kuvia eteisprojektista...9 kommenttia:

 1. Jeh, nuo pelittää mainiosti keskenään näiden kuvien perusteella.

  VastaaPoista
 2. Hieno on kaappi, ehdin tuota jo "livenä"kin ihastella.
  Vaihtelu virkistää... kiva juttu!
  mummeli Innalanraitin varrelta

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) oon niin onnellinen tuosta kaappivanhuksesta. Se on ku tehty tuohon meittin makkariin. Tänään on taas vähän päästy rojektissa eteenpäin, mutta siitä tuonempana, nyt ei enää potkut riitä blogin päivitykseen tälle iltaa...zy

  VastaaPoista
 4. Niiiiiiiiin ihana kaappi! Tuommoisia haavelen meidän huvilalle yläkerran kammareihin ja alakertaakin kyllä sopis ja ja ja....aina niille paikan keksii...kunhan ensin löytäisi noin ihanan...

  Mi-Ma

  VastaaPoista
 5. Ihana kaappi.Tuollaisen minäkin haluaisin.
  Kiva blogi sinulla löysin ihan sattumalta.
  Laitoin itseni lukijaksi jos sopii.
  Tervetuloa vastavierailulle.
  Tiina

  VastaaPoista
 6. Kiva Tiina kun poikkesit ja kiva saada lisää lukijoita :) Olenkin jo vieraillut blogissasi ja lukijaksikin sinne kirjautunut.

  VastaaPoista
 7. Mistä ihmeestä olet löytänyt tuollaisen AIVAN IHANAN kaapin.Meilläpäin ei tuollaisia ole ollut ikinä myynnissä.

  VastaaPoista
 8. PikkuBertta: kaappi on naapurin eteisestä 'raahattu' meidän makkariin ja eikö vaan olekin ihana :) En lakkaa ihailemasta sitä. Naapuri sanoi kerran että ei oikein tiedä mihin kaapin sijoittaisi kun osti itselleen erilaisen vanhan kaapin eteiseen. Keksin sitten kun kaapin tarve iski että kysynpä huvikseen möiskö hän tuon kaapin minulle ja hyvin kävi ja nyt kaappi siis on meidän, hih :)

  VastaaPoista