torstai 31. joulukuuta 2009

verhokatos
Sain toissapäivänä mielestäni hienon ajatuksen, makkariin on saatava verhokatos sängyn päälle. Olin nähnyt Ideaparkin Pussukassa ihanan katostelineen ja siellä sattui vielä olemaan loppuunmyynti :)

Eilen aamulla sitten auton nokka kohti Lempäälää! Kauhukseni totesin Pussukkaan mennessäni ettei sitä katosta enää ole, voi itku! No sitten reippaana tyttönä kävelin kassalle kysymään, onko kaikki katostelineet jo menneet. Vastaus oli että on, sitten toinen myyjä sanoi, että yksi pitäisi olla jäljellä. Jipii totesin ja lähdin myyjän perään sitä etsimään ja löytyihän se.

Sitten kangaskauppaan verhokangasta ostamaan. Sekin kävi varsin kätevästi. Kerroin myyjälle mihin tarkoitukseen kangasta tarvitsen ja hän osasi suositella heti juuri sitä oikeanlaista :) Ja kävipä vielä niin hauskasti, että kangasta oli jäljellä juuri 5m eli se mitä tarvitsin. Kun kaikki tarpeellinen oli hankittu, pinkaistiin esikoisen kanssa vielä lopuksi yhteen sisustusputiikkiin ja sieltä tarttui mukaan mm. nuo ihanat puiset minikirjaimet J&V.

Kotosalla sitten ihana mieheni laittoi telineen ja hyllyn seinään ja minä hullunkiilto silmissä ompelemaan noita verhoja ;) Ja valmista tuli, lopputulos on ihana!

Jotain muutakin sisustushommaa tehtiin, mutta niistä lisää myöhemmin. Nyt pienimmän rinsessan kanssa lumitöihin, mars!6 kommenttia:

 1. Ihana!IIIHANA!!! IIIHHHAAANAAA!!!
  Taitava tyttö olet, rakas miniäni, TAITAVA!
  mummeli täältä rakennuspölyn keskeltä
  *nauraa*

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja romanttinen aivan ihana.
  äitee

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Hyvää uutta vuotta kaikille tasapuolisesti!

  VastaaPoista
 4. Kyllä on romanttisen näköistä ja varmaan olostakin katoksen alla maatessaan :)
  Hyvää Uutta Vuotta koko poppoolle!

  VastaaPoista