keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

AURINKO PAISTAA JA ELÄMÄ HYMYILEE!

Ihanaa! Tänään elämä hymyilee minulle :) Ensinnäkin nautin näistä ihanista lämpimistä päivistä. Olen reippaana pyöräillyt töihinkin joka päivä... hyötyliikuntaa ja samalla saa nauttia ihanasta säästä. Nautin kukista ja kaikesta kauniista ympärilläni.


Sitten sain vielä tänään niin kivan puhelinsoiton ollessani töissä. Olen jo jonkin aikaa miettinyt mitä tekisin, työpaikkaa pitäisi vaihtaa ennen 'hulluksi' tulemista. Vuorotyö tämän perhe-elämän kanssa ei ole paras mahdollinen yhdistelmä. Keväällä hainkin yhtä paikkaa ja jäin 'rannalle'.  Mutta tänään sain soiton entiseltä esimieheltäni ja hän tarjosi minulle unelmieni työtä... terveydenhoitajaksi äitiysneuvolaan. Ja vaikka paikka ei ole vakituinen, olen niin onnellinen! Saan virkavapaata nykyisestä työstäni ja saan siis edes vähän aikaa elää 'normaalia' arkea. Paikka tulee hakuun myöhemmin syksyllä ja sitten nähdään, josko vaikka saisin jäädä siihen. Jos en, niin on ainakin entinen työ mihin palata. Tai sitten teen ne sisustuspuolen opinnot loppuun, jotka nyt jäi kesken juuri tuon työn takia. Katsellaan... mutta nyt nautin! Kesäloma häämöttää viikon päässä ja sen jälkeen menenkin uusiin haasteisiin :)


Loppuun vielä kuva kirppislöydöstä viime sunnuntailta. Aivan ihana vanha täkki. Just passeli meidän terassille ja ihana napata vaikka rantsuun mukaan :)

Aurinkoista viikon jatkoa!

20 kommenttia:

 1. Onnea, kuullostaa ihanalta! Olen aina ajatellut, että jos hoitoalalla olisin, olisi neuvolatyö se minun juttuni. :)

  VastaaPoista
 2. Oi, mahtavaa! Onnea kovasti :) Jotenkin neuvolatyö on sattuneesta syystä mullekin tuttua, sieltä asiakaspenkin puolelta siis ja voin kuvitella sen olevan tosi mukavaa hommaa - ainakin pääsääntöisesti!

  VastaaPoista
 3. Christina: Kiitos! Ja voin kertoa, että se on mukavaa työtä. Itse olen tehnyt äitiys- ja lastenneuvolaa, koulu- ja opiskelijaterveydenhuoltoa ja kaikki on ollut mukavaa, mutta kätilönä koen tuon äitiysneuvolan niin omakseni! Voit varmaan uskoa että olen nyt iloinen kun saan sinne palata :)

  Rilla: Kiitos, kiitos :) Kyllä se onneksi pääsääntöisesti on ihanaa, antoisaa ja palkitsevaa työtä. Ja kyllähän se totuus on, että jokaisessa työssä on myös ne varjopuolet.

  VastaaPoista
 4. Onnessa mukana :) mummilan porukka :)
  tuksu-mummeli

  VastaaPoista
 5. Onnittelut mukavista uutisista. Kyllä nyt lomakin maistuu varmasti vieläkin paremmalta =)

  -Tuija-

  VastaaPoista
 6. Tuksu: Kiitos! Ja te, jos joku tietää sen, että tää oli niin toivottu ja tervetullut juttu meidän perheelle :)

  Tuija: Kiitos! Kyllä nyt loma maistuu lomalle ja poskipäät on kipeänä hymyilystä :)

  Merja: Kiitos kaunis :)

  Mia: Niin on! :)

  VastaaPoista
 7. Oi hitsi,kuulostaa hienolta! Onneksi olkoon!
  Sinun työssäsi on se ihanaa, että pääset niin kätilönä kuin neuvolantätinäkin "pyörittelemään" vauveleita<3

  VastaaPoista
 8. p.s terkuin, ikuinen vauvakuumeilija;)

  VastaaPoista
 9. Onnittelut uudesta työpaikasta! ♥

  Ihania kesäpäiviä sinulle ja perheellesi ja oikein mukavaa lomaa! :)

  VastaaPoista
 10. Onnea kovasti mukavista työuutisista, onhan se kiva saada vaihtaa, jos jo pitempään on tuntunut siltä. Totta vie uskon, että sullakin on useampi lapsi, siinä pelkkä arjen pyörittäminen on välillä taitolaji, kun mulla oli lapset ( 3 KPL ) pieniä, ja välillä vieläkin, tuntuu että 24 h ei riitä päivässä. Nooh..nyt enää kaksi kotona, mutta nämä herrat ( kohta 18 v.) aiheuttavat sitten muuta härdelliä..:) onneksi nyt kuitenkin ihan kohtuuden rajoissa.
  Kyllä nyt kesä hellii oikein kunnolla, minä vaan en ihan näin kovista helteistä välitä, illat ja aamut on ok.niistä nautin, mutta päiväälä en välitä ulkona juuri oleilla.
  Kukat ilahduttavat kovasti tällä hetkellä ja pionipenkin tämän vuotista kukintaa odottelen innolla ja vähän surullisenakin, sitten sitä taas pitää odottaa koko piiiiitkä talvi.

  Mukavaa viikon jatkoa sinulle ja perheellesi ja oikein ihanaa lomaa.

  VastaaPoista
 11. Voi miten mahtaa! Oikein paljon onnea!! Tuo olisi kyllä ihana työ, pääsisi mukaan äitien odotukseen ja lopulta pyörittämään niitä ihania vastasyntyneitä nyyttejä<3

  VastaaPoista
 12. LOISTAVAA....UPEETA!!!!
  En voi muuta sanoa, kuin toivottaa SYLILLISEN ONNEA!

  Kohta pääset loman viettoon...ja huilaamaan.

  Pidetään yhteyttä, halauksin Aana.

  VastaaPoista
 13. kamomilla: Hienoa tää onki :) Ja saan tosiaan vähän nuuhkutella vauvojakin ;)

  Marielisa: Kiitos :)

  Tuija: Juu, luulen että arjen pyöritys vähän helpottaa kun eletään kaikki samassa rytmissä. Hellettä tosiaan piisaa ja vaikka mä siitä kovasti tykkään ja nautin niin pakko on välillä sisällä huilia.

  Heidi: Just niin, ihanaa työtä se on :)

  Aana: Kiitos kaunis :) Tämä tuli niin oikeaan kohtaan että! Ja juu yhteyksiä pidetään :)

  VastaaPoista
 14. ONNITTELUT ihanista uutisita joita olet saanut :)

  Voin vain kuvitella miten onnellinen olet, kun pääset vaihtamaan työtä.
  Varmasti on perheesikin mielissään, kun sinun ei tarvitse olla iltaisin eikä viikonloppuisin töissä.
  Mukavaa loman odotusta !

  VastaaPoista
 15. Helinä: Kiitos! Juu kyllä lapsetkin hyppäsi kaulaan ja onnitteli kun kuulivat uutisen :) Mukavaa kesää teillekin!

  VastaaPoista
 16. Kyllä kannattaa kokeilla sopiiko työ paremmin tämän hetkiseen elämäntilanteeseen. Meillä kun lapsi oli pieni kiirusta oli lähinnä tarhaan viennin jälkeen. Työ huolehti kyllä että muuta ei ehtinyt päivän aikana ajattelemaan. Joskus muistelen (nyt kohta täysikäisen tyttäreni kanssa) kun iltavuoroon mennessäni ruokailtiin kaikessa rauhassa kotona ja sitten mentiin vuoropäiväkotiin. Nimittäin, halusin että syömme lounaan kotona ettei tarvitse mennä tarhaan niin aikaisin. Pelkkiä hyviä muistoja! Toivoisin että tänäpäivänä muillakin olisi sen kaltainen turvallinen olo. Positiivisella asenteella, varattiin aikaa kaikkiin arkipäivän rutiineihin lapsen kanssa, eikä hermoiltu. Tiedän, että varsinaisen työn jälkeen äideillä usein jatkuu se toinen työ, koti. Huolehtikaa vanhemmat itsestänne että jaksatte tukea lastenne aikuiseksi kasvamisen tiellä. Olette kullanarvoisia lapsillenne!

  VastaaPoista
 17. Täkki on mahtava ja onnea työn johdosta!

  VastaaPoista
 18. Hei, hieno homma! Onnittelut uudesta työpaikasta.

  VastaaPoista