maanantai 27. kesäkuuta 2011

PIENIÄ IHANIA ALELÖYTÖJÄ :)

Pienet asiat voi tehdä ihmisen vieläkin onnellisemmaksi! Alelöytöjä on tehty ja tässä minun mielestäni parhaimmat. Lapset on varmaan mielissään eri jutuista ja mies on mielissään kun minä olen mielissään :)


Ihana emalinen astia kylmille juomille. Tätä haaveilin jo viime kesänä, mutta en silloin löytänyt mistään. Nyt se sitten odotti minua hyllyssä, orpona ihan yksin. Eli siis onnistuin ilmeisesti saamaan viimeisen kappaleen :)


Tänään ajettiin ympäri Tamperetta, kun mies metsästi meidän vanhaan kakkosautoon osia. Huomasin matkan varrella Kodin Ykkösen ja käytiin välillä siellä. Ja hyvä kun mentiin! Tämä ihana kannu ja kulho odotti minua siellä :) Ovat just passelit kaveriksi noille Ikean ihanille pilkullisille juomalaseille.
Ja viimeisenä, mutta ei ollenkaan vähäisimpänä tämä kaunis kynnysmatto. Sen löysin paikallisesta sisustuskaupasta. Ja tämä ei kyllä ollut alessa, mutta lähti mukaan, koska olen kauan etsiskellyt sopivaa kynnymattoa tuohon 'pääsisäänkäynnin' eteen. Ja siinä se nyt sitten on, IHANA :)

Loma jatkuu ja ihania kelejä on luvattu. Jospa huomenna olisi rantsupäivä lasten kanssa. Yksi pieni sisustusjuttukin on mielessä. Meidän 9v poitsun huonetta ei ole vielä (ollaanhan me vasta 3 vuotta tässä asuttu) sisustustettu sillain kunnolla. Ehdottelin pojalle omia visioitani ja tärppäs :) Nyt vain pitäis löytää sopivia juttuja huoneeseen ja laittaa ompelukonekin hurisemaan. Mutta tän sisustamisen jätän suosiolla sadepäiviin!

Heissulivei ja tavataan taas :)

11 kommenttia:

 1. Oi kuinka kivoja löytöjä! Tuo kynnysmatto on ihanan sävyinen!

  VastaaPoista
 2. Kivoja löytöjä olet tehnyt!
  Minulla on tuollainen samanlainen turkoosi kannu. Ja ne pilkkulasit olis edelleen toivelistalla,kunhan vaan kipaisisin Ikseaan.:)

  Meillä kans 9-vuotiaan huoneeseen suunnitteilla pikku muutoksia. Mutta sitä ehtii sitten vaikka koulujen alun lähellä.;)

  VastaaPoista
 3. Kiva katella noita kuvia, kun huonokuuloinenkin näkee niitä korvia siristelemäti!

  VastaaPoista
 4. Vitsi kuin hyvät löydät! Voi tuo kannu on ihana, mulla on noita kippoja ja tuo kannu olis tosi kiva kamu niille :) Ja matto tosi ihana myös! Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Ihania löytjä.
  Minullakin oli vapaata ja ajattelin käväistä Tampereella, mutta jäinkin kotsaan peseen pyykkejä.
  Olisi tarttunut samanlaisia astioita mukaan minullekin.

  Mukavaa kesäistä viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Ihania minustakin. Nuo pikkupallot vetoavat kaikissa muodoissa. Leppoisaa lomaa ja matto on huippu!!!

  VastaaPoista
 7. Komppaan edellisiä ;)
  Kyllä oli pakko keltaseen kassiin työntää iteki Ikeassa nuita pilkkulaseja.
  Eilen kodin ykkösessä hiplasin samoja kannuja, kuitenkin tarttui sitten muuta matkaan.

  Aina kyllä kivaa, jos lapset huoneidensa sisustuksen suhteen samoilla linjoilla äidin kanssa.

  Ja toi matto on kyllä symppis <3

  Lepposaa lomaviikkoa.

  VastaaPoista
 8. Ihania ale-löytöjä, se on ihanaa, kun saa jotain sellaista vähän edullisemmin, kun on haaveillut.Itse en ole vielä aleihin kerennyt ja taitaa jäädä menemättäkin, ainut mitä pitäs ostella on jotain vaatteita, ne kun jäävät multa kauppoihin, kun en tykkää kierrellä vaatekaupoissa, tytär aina sanookin, että miksi aina käyn vaan puutarhoilla ja kirppareilla.heh..nooh...tykkään niistä...

  Mukavia lomapäiviä teille ja rantsuun kannattaa ehottomasti mennä, koko viikoksi on luvattu kaunista keliä, minä pakerran töissä.

  VastaaPoista
 9. Tosi kivoja löytöjä olet tehnyt :) Itse en ole aleen vielä ehtinyt, täytyisi käydä pyörähtämässä.

  Kivaa hellepäivää!

  VastaaPoista
 10. Ihania löytöjä! Ja tosi kaunis kuisti/ terassi teillä! Huoh..
  Rantsupäivä kuulostaa täydelliseltä! Mullakin alkoi nyt loma ja hellettä pisaa!!! Jipii!
  Jään innolla odottelemaan poitsun huoneen muutosta..
  Aurinkoista ja kivaa päivää!

  VastaaPoista