keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

RANTSUSSA

Helteistä nautitaan ja tietysti rantaelämästä. Eilen oltiin pitkä tovi läheisellä, tosi kivalla rannalla lasten kanssa. Lapset viihtyi vedessä ja vanhemmat rannalla :) Mukava päivä oli ja illalla käytiin vielä isännän kanssa kaksin pyöräilemässä kaupungilla ja ihailtiin kanavan rantaa viereiseltä terassilta :)

Tänään, pakollisten menojen jälkeen, otetaan muksut ja eväät kyytiin ja lähdetään taas rantsuun nautiskelemaan.

Aurinkoista ja helteistä keskiviikkoa!

14 kommenttia:

 1. Nyt oli kyllä niin tuttu kuva kanavanrannalta :)! 25 vuotta on tullut asuttua kyseisessä kaupungissa :)!

  VastaaPoista
 2. Kyllä mä mimma olen arvannut että samassa kaupungissa asustellaan. Jännällä vain olen miettinyt minkä näköinen kasvo siellä kirjoittelee ;)

  VastaaPoista
 3. Mistä sä sen arvasit? Tai sit oon kirjoittanu jossain vaiheessa kaupungin nimen blogiini... Kuvaani en oo vielä uskaltanut julkaista ettei kukaan tunnista, hih ;)! Mut voi bongata lämpöisillä keleillä tiirikan rannasta, pelkään muuten sitä tiiraa, hullu kaveri ;)

  VastaaPoista
 4. Mimma: et ole kaupunkia paljastunu, mutta esim. sisustuskauppa pesulan yhteydessä sai tuntosarvet pystyyn :) Tiirikka on meidän lähellä ;) Ja se tiira tosiaan on hullu! Saas nähdä törmäilläänkö joskus, jos mut tunnistat niin nykäisi hihasta :) Nyt rantsuun mars!

  Kamomilla: Niin on ja lisää tulossa :)

  VastaaPoista
 5. http://www.iltalehti.fi/perhe/2011062913972409_pr.shtml

  VastaaPoista
 6. Juu kyllä varmasti tunnistan :) ekan kerran kun sun kuvan näin niin mulle tuli tunne et oon nähny sut jossain, mut sit ajattelin että en oo voinu! Tuun nykäiseen hihasta heti kun näen sut ;O)!

  VastaaPoista
 7. Teidän lomapäivät kuulostavat sitten ihan mahdottoman kivoilta!
  Kiva, jos pääsette äitin pihakirppikselle la:na, jos ei muuta niin käykää juomassa kaffet meidän möksällä ;) Muistathan sanoa terkut äipälleni!
  Ihania lomapäiviä toivottelee toinen lomalainen (jolla jo matkakuume polttelee...) :)

  VastaaPoista
 8. Mukavaa lomanjatkoa sinne koko perheelle.

  VastaaPoista
 9. Kuulostaa lomailunne ihan mahtavalta. Minä juuri aloittaneena toivon vaan näiden helteiden jatkuvan :D

  VastaaPoista
 10. Olipas kummallinen kommentti tuolla yhdellä anonyymillä, kävin katsoon mitä toi nettisivu sisältää... Haloo oikeesti, eipä nyt lasten rantakuvat ole millään tavalla tota mitä sivustolla tarkoitetaan!!! Äläpäs sinä Virpi välitä tuollaisista ;O) Käytiin tänään (pe) tiirikassa ja ei todellakaan jääty, kakkakasoja joka paikassa, mitähän siellä on tapahtunu, tiedätkö??

  VastaaPoista
 11. PikkuBertta: Kiitos, kyllä on rantsussa tullut käytyä joka päivä lasten kanssa :)

  Merja: Samoin sinne :)

  Liisa: Kyllä täällä on lämmöstä nautittu. Ainoa huono puoli näissä helteissä on se että sisälläkin alkaa olla aikas lämmin, varsinkin yläkerrassa on toooosi kuuma! Tänään sitten ajellaan äitiäsi moikkaamaan :)

  JaanaElina: Samoin sinne, mukavaa lomaa!

  Rilla: Toivotaan että helteet jatkuu. Ainakin vielä ens viikon kun mäkin on sen vielä lomalla ;)

  mimma86: Juu, en mä tuosta kommentista ole moksiskaan. Jokainen tyylillään! Tiirikasta en osaa sanoa, kun siellä ei nyt olla käyty. Lapset siellä oli yks ilta käyny ja sanoivat sen tiiran siellä olevan ihan hullu, joten ei sitten olla sinne nyt menty ollenkaan!

  VastaaPoista