lauantai 4. kesäkuuta 2011

SIIVOILUA KERA TYTTÖTRION

Kiitokset teille kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille! Tuomaksen paraneminen on lähtenyt käyntiin hienosti. Eilen pojat lähtivät junalla pohjoiseen mummilaan. Tuomasta kovasti jännitti leikkaukseen mennessä pääseekö hän reissuun, joka oli sovittu jo huhtikuussa. Kummitädillänsä on siellä syntymäpäiväjuhlat ja hän kun on Tuomakselle todella tärkeä ihminen, niin tietysti Tuomas sinne halusi lähteä. Ja koskapa lääkäri antoi luvan, annoin minäkin :) Vietiin eilen aamulla pojat Tampereelle junalle ja hyvin oli matka mennyt. Iloisia poikia oli puhelimessa illalla kun heille soittelin :) Pari viikkoa mennään nyt sitten kahden lapsen vajeella. Mutta aika tuskin käy pitkäksi tämän tyttötrion kanssa ;)


 Eilen iltapäivällä siivottiin tyttöjen kanssa yhdessä koko huusholli. Reippaasti saatiin hommat hoidettua, kun jokaisella oli oma tehtävänsä. Tytöt kantoi matot pihalle, äiti tarttui imurinvarteen, Elina pyyhki pölyt, Iida-rinsessa oli innoissaan kun sai 'luottamustehtävän' pyyhkiä listanpäälliset :) ja Reettaa reippaana luuttusi lattiat. Reippaita tyttöjä minulla!


Siivoaminen on hauskaa :) 

Nyt sitten nautitaan puhtaasta kodista, kukkasista ja ihanista kesän tuoksuista.

Tänään lapset saa todistukset ja pääsevät ansaitulle kesälomalle. Onnea kaikille koulunsa päättäneille, ammattiin valmistuneille ja tietysti uusille ylioppilaille!
Tämä mama viettää nyt sen ansaitun vapaapäivän eikä tee yhtään mitään mitä ei huvita!

Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua :)

3 kommenttia:

 1. Se MuumiMamman ohje, olla trekemättä "YHTÄÄN MITÄÄN", on hyvä ohje, mutta luulen, sinulle vaikea toteuttaa :)
  NAUTI ja LEPÄÄ :)
  tuksu-mummeli naapurista

  VastaaPoista
 2. Reippaita tyttöjä! Muutoin yhdyn äiti-tuksu-mummin kommenttiin tuosta "yhtään mitään tekemisestä" :)

  Tytöille, sekä muillekin hyvää ja rentouttavaa hyvin ansaittua kesälomaa <3

  VastaaPoista
 3. Oikein leppoisaa "yhtään mitään" päivää sinulle :)

  VastaaPoista