sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

KUKKASIA


 Kaunista sunnuntaita :) Ja kiitokset kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille. Hymyilyttää vieläkin ja elämä tuntuu ihanalta! Tänään(kin) olen menossa töihin, mutta ei harmita ei. Viimeinen työviikoloppu ja sitten se loppuu... ainakin joksikin aikaa!


Pihalla riittää ihasteltavaa. Viime keväänä istuttamani pieni lumipalloheisi on täynnä ihania valkoisia kukkia ja voi että se on kaunis!


Juhannusruusukin on jo täydessä kukassa ja kaunis on sekin! Pionien kukintaa odotan kuin lapsi joulua :) Ja eiköhän nekin aika pian aloita kukintansa. Nuppuja on ainakin ihan kivasti. Viime keväänä istutin pari uutta pionia ja niihinkin tulee jo useampia kukkia molempiin.
Nyt ois varmaan aika lähteä valmistautumaan töihin. Saas nähdä tuleeko sitä ennustettua sadetta illaksi. No tuli tai ei, uhmaan ja menen pyörällä töihin! Nyt ainakin paistaa niin kauniisti aurinko ja lämmintä piisaa. Kotimatkalla ei ole niin väliä jos vähän kastuukin :)

Leppoisaa sunnuntaita!

15 kommenttia:

 1. Ihania kukkia! Juuri näitä samoja, lumipalloheisiä, juhannusruusua ja pioneita olen ajatellut istuttaa meidänkin pihaan.. :)

  VastaaPoista
 2. Tuo lumipallo heisi on ihana <3 Oikein helteistä sunnuntaita täällä Lahdessa sitä aina vieläkin tuntuu riittävän :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kukkia!! Kummitätini osti meille 2 eri hortensiaa uuden talon pihaan. Odotan innolla :) Pionia aion istuttaa myös tontille :)

  Vasta nyt luin viime postauksesi:) Onnea uudesta työpaikasta, ja eihän sitä tiedä, jos paikka vaikka vakinaistettaisiin :) Itse haaveilin aikoinani juuri lasten/äitiysnlasta (täälä ne toimii yhdessä) tai kouluterveydenhoidosta. Mutta toisella tiellä ollaan...

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihania kuvia:) Täälläkin piisaa edelleenkin hellettä, mutta eiköhän se sade illaksi tännekin jo tule. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Lumipalloheisi on näyttävä ja herkkä, yhtäaikaa, todella söötti.
  Omat juhannusruusuni ovat täynnänsä pulleita nuppuja, mutta ei vielä yhtään auennutta, toisaalta, eihän vielä ole juhannuskaan:)
  Koitahan, helteestä huolimatta, jaksaa vielä tämä vihoviimeinen rutistus!!!!!
  Mukavaa alkavaa viikkoa ja ennenkaikkea LOKOISAA LOMAA:D

  VastaaPoista
 6. Heippa, nyt vasta luin myös tuon edellisen postauksesi! Ja voi että miten ihania uutisia! Onnea uuden työpaikan johdosta, voin vaan kuvitella, että nyt on sun helppo hymyillä! Ihanaa!

  Jos minä lähtisin nyt uudestaan koulun penkkiin, niin lähtisin lukemaan itseäni kätilöksi, se on vasta ihan viime vuosina puhjennut uusi "unelma-ammatti", tosin tuskin sitä tulen koskaan tekemään ;) Olenhan omassa unelma-ammatissani nytkin. Ja toinen haaveeni olisi oma sisustusputiikki, niin kuin varmaan joka toisen täällä blogistaniassa ;D

  Minkä kesä kastaa, se myös kuivaa, onneksi ei olla sokerista, joten pyörän selkään ja menoksi!

  Ihania hellepäiviä ja loman odotusta sulle, Virpi!

  VastaaPoista
 7. Lumipalloheisi on meilläkin. Ensin se kaunis vihreä limeinen pallo ja nyt tuo valkoinen. Tosi kaunis on. Lisäksi haluaisin pionin, mutta se kait vaatii hieman varjoa, joten jää haaveeksi. Meidän piha on pätsi!!! Ihanaa loman odotusta.

  VastaaPoista
 8. Lumipalloheisi on kaunis!
  Minulla ei ole sitä vielä pihalla mutta ehkä joskus...
  Kaksi pionia laitoin syksyllä maahan ja nyt ovat lähteneet komeasti kasvamaan ja näyttää siltä että kukintaakin olisi jo luvassa,ihanaa!

  Mukavia viimeisiä työpäiviä!

  VastaaPoista
 9. Onpa kaunis tuo pensas :)

  Kivaa työvuoroa!

  VastaaPoista
 10. Ompas tosiaan komeet pensaat!! Ja varmasti tuo juhannusruusu tuoksuukin ihanalle:)..

  Mää oon täällä ihan veto pois, tää tuskainen kuumuus alkaa käydä voimille, mutta enpä valita, kun muistelen tuota viime talvea ja pakkasta, parempi näin:)

  Toivottavasti huomenna ei sada, satais aina öisin ja päivisin tosiaan paistaisi:)

  Kivaa viikon alkua!!

  VastaaPoista
 11. Tuo lumipalloheisi on sitten ihana.
  Joskus se on pakko istuttaa meidänkin pihaa. Naapurissamme se on jo aivan mahtavan kokoinen ja aivan täynnä valkoisia palloja.

  VastaaPoista
 12. Eikö oo ihana kun kukkaset kukkii ja ilostuttaa tuoksullaan. Juhannusruusut on mielettömän hyvän tuoksuiset ja kauniit! Samoin nuo lumipalloheisin kukkaset. Aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
 13. Kukat on nyt kyllä kauniina.
  Ihania kukkasia siellä ja paljon.

  Täällä jännitti,
  kukkiiko Pionit tänä vuonna lainkaan.
  Keväällä siirsin ne ja odotin,
  että ehkä ensi kesänä sitten jaksavat kukkia..
  Vaan kuinkas ollakaan,
  onhan niissä nuput, aivan niinku ennenkin =)

  Mukavaa viikkoa sinne kukkaloistoon.

  VastaaPoista